HVEM ER VI?

CERVOS FAMILY


Projektet, handler lidt om at vi alle er en del af en digital udvikling, og hvem skal passe på og lære vores børn at færdes på nettet, samt hvad er den gode tone, når man spiller på nettet... tja, vi mener at vi som familie har en forpligtigelse at være med i den udvikling af børnene og børnebørnene, der for har vi CERVOS-FAMILY som er vores spille tags:) vi leger og snakker om det at spille spil på nettet, samtidig med at vi selvfølgelig gerne vil være dygtigere til spillene, men læring er en vigtig del af projektet.. her på siden kan du se hvad vi forskællige spiller.. det er både småt og stort... fang MooFar hvis du syntes det lyder spændende.. der kan vel snildt være plads til flere - men det er FAMILY der er vigtig ikke enkeltstående spillere!

Halfdan "HaLFi" Pingel


6 år, og en habil spiller på Ipad og nintendo swich, Halfi er lige begyndt at spille på PC, og er lige introduceret til CS:GO , dette foregår sammen med MooFar, således er det på egne lukkede server, i intodutionen.


HALFI´s Spil

Emilie "HaLFi MuTTi" Pingel


30 år, og mor til Halfdan, så emilie er begyndt igen ( hun spillede lidt i sin teenage år ( MooFar pressede ) :) , men sammen med sin søn, er hun kommet lidt igang igen med CSGO, og at lave noget sammen på den front også er sjovt. ellers er emilie en habil HAY DAY spiller :)


Kenneth"MooFar" Pingel


57 år, har 19 år på sin Steam Comunity konto, men har været med helt tilbage til Half-Life dagene og den første CS, har været med i forskellige Claner i sine "unge" dage, så altid leget med Computer og kørt CS go servere i den spæde start at e-Sport i DK, etablerede Cervos i Herlev for nogle år siden, men der var ikke helt nok spillere trænere til at det kunne køre videre, så Domainet som er hans er nu en del  af CERVOS-FAMILY som er et lille "privat" projekt.. elsker at spille CS, i lukkede omgivelser.. ved at være lidt for langsom til de unge spillere på offentlige servere :) OLD BUT SLOW :), så derfor er det også MooFar der er server og PC ansvarlig, så tingen fungerer :)


MooFar´s Spil

Emma"MosTi EmZi" Pingel


22 år, og moster til Halfdan, Emma har både været med i Cervos og spillet en del CS:GO i sine "unge" år som Teenager, sammen med MooFar og gamer lidt sammen med HalFi ellers er Emma også en habil HAY DAY spiller :)


Emilie´s Spil

Helle "HellZ" Ehlert-jensen


50 år, og en habil spiller på Ipad og telefon :) Helle er storforbruger af HAY DAY, og i et utroligt højt niveau og en farm man skal lede længe efter, Helle spiller også gerne en omgang CS, med Halfdan.. hvis han spørg.. så er der igen grin og spjæt i spille området :)


Helle´s Spil