server og stats

CERVOS FAMILY SERVER & APPS


Vi har vores egen server kørende, af den simple grund, at.. vi så selv kan bestemme hvordan vi spiller, samtidig er det vigtigt at vi kan hygge os og ikke blive "disset" af alle dem der mener de er "proffer" og syntes vi spiller "dårligt" - dem af medlemmerne af Cervos Family, som ønsker at højne deres RANK, kan altid spille på de officielle servere eller FaceIT - også lege med os på serveren, når der er lyst til hygge og læringsspil - så det at vi har Statestik på serveren er mest for egen læringsskyld, og serveren er sat til at man kan få stats af KILLs på BOTs men der skal være 2 spillere (levende) på serveren før stats bliver optaget!

Der vil på siden også komme lidt HinTs til hvilke programmer vi bruger til video/Game recorder eller ingame programmer.. så kik lidt på siden :)

Vi bruger OBS Studio, til at streame eller optage hvis vi skal være flere på webcam samtidig......

Og til gæster der skal optræde , sammen med os, har vi en NINJA OBS kørende, så man via smartphone , ipad eller webcam kan deltage i streamen ...

Vi har efter mange forskellige tests valgt at bruge Bandicam, som vores foretrukne spiloptager, her kan vi nemlig bruge webcam, sammen med spiloptageren, også er den ikke så dyr for et "livslangt køb"

tjek vores YouTube kanal

mange af vore sjove stunder

Bandicam

- hvordan, en lille tutorian by MooFar :)

SERVER RANK - CERVOS SERVERE