MEDLEMMER

CERVOS ✪ ELITE GAMERE

CERVOS ❂ KIDS GAMERE

CERVOS ★ RUSTY GAMERE

 

Hvem er vi…

Cervos , er en afdeling i GHG, Herlev ( www.gymnasterne.dk ), Cervos som betyder Hjort på Latinsk, og som er taget fra vores gamle forenings navn ” Hjorten Gymnasterne” , logoet er også sat sammen så det er lidt sejt og indeholder GHG, Herlevs farver!

Os i afdelingen er unge som gamle der elsker det at spille computer, derfor er der også en gruppe af både unge og gamle , der styrer tingene på plads i Cervos.
Det er vores håb, at vi får etableret Cervos med et “elite” hold, som skal konkurrere i en given spildisciplin, der vil løbende blive oprettet hold der afspejler medlemmernes ønsker og niveau.
Pt. her i september 2017 har vi 3 CSGO hold, som er kørende , vores CERVOS ✪ ELITE som er en samling seriøse CSGO spillere, der i efteråret 2017, begynder at konkurrere, så har vi vores CERVOS ❂ KIDS hold, som er en stak unge mennesker der pt. hygger sig med at spille sammen, CERVOS  YOUNGSTERS er vores Ungdomshold, som træner både i klubrummet og online med henblik på konkurrence i CSGO  – også har vi vores CERVOS ★ RUSTY , som er det “grå guld” , dvs. det er de “gamle” som har spillet i rigtig mange år, og som bruger det til hyggestunder online, og i Klubrummet.. deraf navnet RUSTY, da drengene her har været med i rigtig mange år, og fundet den gamle gamer mus frem igen .. det er også RUSTY drengene der holder Cervos kørende!

Vi har 2 hold vi frygtelig gerne vil have op og køre, nemlig vores CERVOS ☆ ACADEMY som skal være aspiranterne til CERVOS ✪ ELITE , også har vi et stort ønske om at etablere CERVOS ☀ FEMALE som gerne skulle være vores konkurrence pige hold!

Hvad vil vi gerne…

Cervos, vil gerne støtte både dem der vil eliten- og måske mere fremadrettet,har drømme… men så sandelig også de spillere der bare ønsker et socialt godt miljø, og hvor man som gamer bliver taget seriøs og har muligheden for at udvikle og hygge sig med spil og gode venner, her skeler vi ikke til hverken køn, alder, religion eller gaming-niveau. Vi vil sørge for at det ikke kun er selve spillene vi kikker på, men også en del programmer, der understøtter et godt gaming miljø, lære fra os og tillære os nye områder, som kunne have interesse for eSporten.

Skal du være med til noget fantastisk….

Vi er “blå stemplet” af Herlev kommune, som tror på vi kan løfte eSporten i Herlev, samtidig har vi et par sponsorer der har hjulpet os i opstarten, et fantastisk samarbejde med Kildegaardskolen, gør at vi har muligheden for at udvikle vores afdeling, Det er vores plan at få dannet et godt fundament i Herlev for eSport.

Du kan altid kontakte os via vores formular her på siden, hvis du bare vil høre lidt om os, eller har et ønske om at blive en del af et allerede godt fællesskab både fysisk og online!

 

 

CSGO TEAM

Admin : Kenneth “P!NG” Pingel
Teknisk Chef: Carsten ” Neibbert” Trebbien

Cervos Elite / Academy
Holdleder :
Kenneth Kenned “ClaiNy” Kristensen

Cervos Kid / Youngsters
Holdleder: Kenneth Kenned “ClaiNy” Kristensen

Coach: Otto “Neibot” Trebbien

Cervos Rusty
Holdleder : Kenneth ” P!NG” Pingel